Tekijänkatu 20, 04440 Järvenpää

0400 80 60 20

Arkisin 8.00 - 16.00

Kartta

Katso hinnatValitse auto

Ruostesuojaus

Estä autosi ruostuminen! Paranna autosi jälleenmyyntiarvoa ja vältä kalliit korjauskulut.

Maalipinnankäsittely

Kestopinnoitteillamme autosi maalipinta saadaan hohtamaan kuin se olisi juuri ostettu!

Äänieristys

Auton äänieristyksen parantaminen nostaa viihtyvyyden autossa uudelle tasolle.

Pesupalvelut

Palveluihimme kuuluu mm. auton alustapesu ja moottoripesut. Auton peseminen edesauttaa kiillon pysymistä, ja puhtaalla autolla on mukavampi ajaa!

Rahoitus

FINIKOR -Rahoitus on huoleton ja joustava tapa rahoittaa ostamasi Finikor -palvelut. Saat tarvittaessa rahoituspäätöksen heti täyttämällä rahoitushakemuksen tai asioinnin yhteydessä liikkeessä.

Pikaviesti

Lähetä pikaviesti.

Yhteydenottolomakkeen käyttäminen vaatii sivuston evästeiden hyväksymisen!
Lähettämällä lomakkeen suostut siihen, että käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteessamme kuvatulla tavalla.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Sijaintimme

Järvenpään Ruostesuojaus tarjoaa ensiluokkaisia ruosteenesto- ja maalipinnankäsittelyitä

Finikor Brilliant maalipinnankäsittely antaa autosi maalipinnalle syvän kiillon vähintään kahdeksi vuodeksi. Käsittelyn jälkeen autosi kiiltää jälleen kuin uutena.

Brilliant on maalipinnan takuuhoitomenetelmä

Finikor Brilliant maalipinnankäsittely on Suomen eniten myyty perinteinen ensimmäisen sukupolven kestopinnoite. Brilliant-kestopinnoitus sopii autoilijalle, joka pesee itse paljon autoaan.

Finikor Brilliant on kaksikomponenttinen kestopinnoite, joka sopii kaikille maalipinnan tyypeille. Brilliant-kestopinnoitetun auton hoitoon käytetään helppokäyttöistä Finikorin hoitoainetta, joka pitää huolen että autosi on aina edustuskunnossa.

Ominaisuudet 

Finikor Brilliant maalipinnankäsittely muodostaa auton maalipinnalle likaa hylkivän kalvon, mikä tekee autostasi helposti pestävän.

Vaikka auton peseminen helpottuu, mikään aine ei pidä autoa täysin puhtaana. Finikor Brilliant-käsitelty auto kestää konepesua (suositellaan harjatontapesua) ja normaaleja liuotin-alkaalipesuaineita. Normaali käsinpesu pitää autosi pinnan kunnossa kuitenkin pidempään.

Brilliant maalipinnankäsittelyllä saat autostasi kiiltävän ja helposti pestävän vuosiksi eteenpäin.

Suojaa autosi ajoissa!

Liian huonoon kuntoon mennyttä maalipintaa ei edes Brilliant -käsittely voi saada uuden veroiseksi, siksi kannattaakin suojaaminen aloittaa tarpeeksi ajoissa. Näin maalipinta saadaan pysymään loistavan kiiltävänä. Ja mikä parasta: puhtaana pitäminen ja pesu helpottuvat ratkaisevasti. Brilliant-kestopinnoitus sisältää koneellisen kiilloituksen, joten vanhempikin maalipinta saadaan takaisin edustuskuntoon.

Takuu ilman takarajaa

Annamme työlle kahdenvuoden takuun, mitä voi jatkaa rajattomasti lisäkäsittelyillä. Takuu koskee maalipinnan hapettumista ja kiillon säilymistä.

 

vertailutaulukko