Tekijänkatu 20, 04440 Järvenpää

0400 80 60 20

Arkisin 8.00 - 16.00

Kartta

Muutamia syitä autosi ruostesuojaukselle


1) SUOJA TEIDEN SUOLAUKSEN HAITTOJA VASTAAN

Suomen teille kylvetään ympäri vuoden noin 120 000 000 kg ruostumista kiihdyttävää suolaa, joka vastaa noin 12 000 kuorma-autolavallista.
Suolalla on suurin vaikutus auton ruostumiseen. Ruostesuojaus on ainoa keino estää suolan haitalliset vaikutukset.

2) SUOJAA AUTOSI SUOMEN OLOSUHTEITA VASTAAN
Suoja-aineiden käyttö auton alustassa on lopetettu lähes kokonaan, joka on pahentanut ruosteongelmia. Autoja ei valmisteta Suomen vaativiin olosuhteisiin, jonka takia ne vaativat jälkikäteen tehtävän ruostesuojauksen.

3) SUOJAA AUTOSI ARVO JA YLLÄPIDÄ KOLARITURVALLISUUS
Ruostevauriot ovat yleisiä – siitä kertovat katsastustilastot omaa lukuaan. Kun huolehdit autosi ruostesuojauksen kuntoon, vältyt tulevaisuudessa kalliilta ruosteen aiheuttamilta korjaus- ja katsastuskuluilta. Ruostesuojattu auto myös kestää huomattavasti suojaamatonta autoa pidempään. Tutustu tästä ruostesuojauksiimme.

Paranna myös ajomukavuutta Finikor Äänieristyskäsittelyllä. Käsittely vaimentaa häiritseviä rengas- ja muita meluhaittoja ja tekee autoilusta huomattavasti mukavampaa. Käsittely onkin ideaaleinta tehdä ruostesuojauksen yhteydessä, sillä Äänieristyskäsittelyä ei voi tehdä laajimmillaan ruostesuojauksen jälkeen. Tutustu käsittelyyn tarkemmin tästä.

Vakuutusyhtiö Folksam uutisoi testanneensa auton ruosteisuuden vaikutuksista kolariturvallisuuteen. Tulokset osoittivat, että auton rakenteen voimakas ruosteisuus saattaa vaikuttaa huomattavasti kolariturvallisuuteen. Folksamin uutisen voit lukea tästä.